Kuivakaapit

Totech EU:n kuivakaappivalikoimasta voimme tarjota täydellisen tuotekokonaisuuden MSD (Moisture Sensitive Device) -herkkien komponenttien/piirilevyjen varastointiin ja kuivaamiseen.
Kaikki tuotteet ovat laadultaan alansa parhaita ja ESD-ominaisuudet täyttäviä.

>> Valmistajan kotisivut: www.superdry-totech.com

MSD, samoin kuin ESD, on asia jossa koko ketju on saatava hallintaan. Tämä tarkoittaa komponenttien osalta niiden KUIVATUKSEN, SÄILYTYKSEN ja KULJETUKSEN ketjua.

Kuivakaappien käyttö ei rajoitu pelkästään elektroniikkateollisuuteen. Käyttösovelluksia löytyy kaikkialta teollisuudesta.

Käyttösovellutuksia
MSD (Moisture Sensitive Devices) tuotteiden kuivasäilytykseen

Elektroniikka: Piirikorttien ja komponenttien säilytys ja kuivaus

Lääketiede ja laboratoriot: Tärkeiden bioteknisten, kemikaalien, lääkintämateriaalien ja työkalujen sekä jopa mikroskooppien linssien tai muiden kosteudelle herkkien laitteiden säilytykseen.

Digitaaliset mediat ja filmit: Kuivakaappeja käytetään kosteudelle herkkien data- ja mikrofilmien pitkäaikaiseen säilytykseen.

Museot ja konservaattorit: Argeologisten löydösten kuivasäilytykseen ennen konservointia tai muiden kosteudelle herkkien esineiden säilytykseen ja esille panoon.

Totech:n laitteet ja kaapit takaavat, että tiukatkin vaatimukset saavutetaan, joka tarkoittaa suoraan rahan ja ajan merkittävää säästöä. Laitteiden käyttämät kuivatuskennot ja kuivatusmateriaali (Zeoliitti) takaavat nopeasti ja äänettömästi tapahtuvan kuivatuksen energiataloudellisesti.

Tyypillinen toimitusaika kaapeilla noin 3-5 viikkoa.

Yhteyshenkilö: Mika Röppänen, puh. (019) 8711 411, mika.roppanen (at) perel.fi

Tuotteet

 Perel Oy maksutavat