DCL-lämmönvaihdin 1-4 palvelinkaapille (30-34 kW)

DCL-LÄMMÖNVAIHTIMELLA VOIDAAN JÄÄHDYTYS TOTEUTTAA 3 ERI TAVALLA:
1. Suljettu ilmankierto
2. Avoin ilmankierto. Suositellaan toteutettavaksi yhdessä kylmä- tai kuumakäytävän kanssa.
3. Hybridi ilmankierto. Yhdistää suljetun kierron ja kuumakäytävän hyviä ominaisuuksia.

5 tai 6 EC-TUULETINTA
EC-puhaltimet ovat EU:n energiaa kuluttavia laitteita koskevan direktiivin 2005/32/EY -mukaisesti korkean hyötysuhteen laitteita. Tuulettimen nopeus on säädettävissä välillä 25 % - 100 %. Tämä säästää energiaa sekä tuo joustavuutta ja pitkää käyttöikää.

HYDROFIILINEN LÄMMÖNVAIHDIN
Hydrofiilinen pintakäsittely ja pystysuora lamellien järjestely parantavat merkittävästi kondenssiveden poistumista. Samalla ne vähentävät riskiä, että vesipisarat kulkeutuisivat ilmavirran mukana kylmäkäytävään. Tämä mahdollistaa myös hyvin alhaisen kylmän veden lämpötilan käytön. Samaan aikaan lämmönvaihtimen ainutlaatuinen muotoilu vähentää ilman ja veden painehäviötä merkittävässä määrin ja siten vähentää energian kulutusta. Mikroturbulenssin vaikutus parantaa lämmönsiirtoa. Lämmönvaihdin on varustettu ilmaus- ja tyhjennysventtiileillä.

SÄÄTÖVENTTIILI
3-tieventtiili ohjaa kylmän veden virtausta lämmönvaihtimen kennostoon. Säätöventtiili ohjaa toimilaitteen liikettä säilyttäen jäähdytysilman lämpötilan vakiona eri tuloveden lämpötiloilla

JÄÄHDYTYKSEN OHJAUS / SÄÄTÖ
DCL:n järjestelmän ohjaus tarjoaa monipuolista käytettävyyttä. Siinä on myös monitasoiset vikasietoisuusominaisuudet. Ohjausyksikkö tukee verkkoliikennettä HTTP , HTTPS ja SNMP (myös V3). Ohjausyksikkö mahdollistaa myös laiteryhmien muodostamisen.

SUURI GRAAFINEN KOSKETUSNÄYTTÖ
Suuri värillinen kosketusnäyttö antaa tietoja laitteen toiminnasta ja sillä voidaan tehdä muutoksia parametreihin. DCL-lämmönvaihdin voidaan tilata joko näytöllä tai ilman näyttöä.

KONDENSSIPUMPPU
Kondensoitumisesta muodostunut vesi voidaan poistaa optiona tilattavalla kondenssivesipumpulla. Se sijaitsee laitteen pohjassa ja toimii automaattisesti.

A/B -KYTKIN
Laite voidaan varustaa kahdella erillisellä virtasyötöllä ja automaattisesti toimivalla A/B -kytkimellä. Jos A-piirin virran syötössä tapahtuu katkos, kytkeytyy B-piiri automaattisesti päälle ilman toimintaa häiritsevää katkosta.

KOSTEUDEN SEURANTA JA SAVUNILMAISIMET
Laite voidaan varustaa savunilmaisimilla ja/tai kosteusantureilla. Niillä saadaan koko ajan tarkkaa tietoa jäähdytysilmasta. Voit seurata myös viereisten kaappien tilaa. Tämä tuo lisää turvallisuutta erityisesti suljetussa arkkitehtuurissa.


Yhteyshenkilö: Kari Kukkonen, puh. (019) 8711 410, kari.kukkonen (at) perel.fi

Järjestä:
Tuote Hinta
DCL-lämmönvaihdin 30 kW, (K)2000 mm

DCL-lämmönvaihdin 30 kW, (K)2000 mm

Tuote DCL30 Pakkauskoko 1
Pyydä tarjous
DCL-lämmönvaihdin 34 kW, (K)2200 mm

DCL-lämmönvaihdin 34 kW, (K)2200 mm

Tuote DCL34 Pakkauskoko 1
Pyydä tarjous

Tuotteet

 Perel Oy maksutavat