Monitoriteline pöydälle

ViewMate Style -sarjan monitoritelineissä korkeussäädön pikalukitus on pystytolpan ja varren liitoskappaleessa. Pikalukitus/vapautus tapahtuu kätevästi vipua kääntäen.

ViewLite -sarjan monitoritelineissä korkeussäädön lukitus tapahtuu kuusiokoloruuvilla. Avaimen säilytyspaikka on varren sisällä, joten se on aina käsillä.

ViewLite Plus -sarjan telineissä monitorin korkeussäätöön ei tarvita työkaluja tai pikalukkojen vapautuksia. Voit säätää monitorin halutulle korkeudelle ja päästää irti, monitori jää säädettyyn kohtaan. Monitorin katselukulma säilyy automaattisesti samana, vaikka korkeutta nostaa tai laskee.

ViewMaster M6 -telineessä on kaasujousivarsi. Monitorin korkeussäätöön ei tarvita työkaluja tai pikalukkojen vapautuksia. Voit säätää monitorin halutulle korkeudelle ja päästää irti, monitori jää säädettyyn kohtaan.
Erityisominaisuutena on, että monitorin katselukulma säilyy automaattisesti samana, vaikka korkeutta nostaa tai laskee. Tämä on kätevä ominaisuus esimerkiksi silloin, kun näyttöä käännetään välillä toisen käyttäjän nähtäväksi.


Yhteyshenkilö: Kari Kukkonen, puh. 019 8711 410, kari.kukkonen (at) perel.fi


Tuotteet

Perel Oy maksutavat