Valvomotuoli

Olemme valinneet Perel Oy:n valvomotuolivalikoimaan vain Euroopassa valmistettuja laadukkaita tuolimalleja. Kaikki tuolit ovat 24/7 -työskentelyyn suunniteltuja ammattilaisten tuoleja. Kaikilla valvomotuoleillamme on vähintään 2 vuoden takuu 24/7-käytössä ja 5 vuoden takuu 8/5-käytössä.

Grande on nimensä mukaisesti vähän tavanomaista suuremmalla istuimella varustettu valvomotuoli, jonka kantavuus on 160 kg. Tuolista löytyy kaikki tarvittavat säädöt hyvän istuma-asennon löytämiseksi. Värivaihtoehtoja on kangasverhoiltuna jopa 73 ja nahkaisenakin on saatavana 60 eri väriä.

Manager on Saksassa valmistettu erittäin korkealaatuinen ja kestävä 24/7 valvomotuoli huippuluokan istuinmukavuudella, todellinen johtajatason tuoli. Peräti 44° selkänojan kallistus on ominaisuus, mitä ei löydy monesta valvomotuolista. Todella monipuoliset säätöominaisuudet takaavat kaikille käyttäjille parhaan mahdollisen mukavuuden ja istuinergonomian.

Svenstol S5 on Saksassa valmistettu erittäin korkealaatuinen ja kestävä 24/7 valvomotuoli huippuluokan istuinmukavuudella, valvomotuolien todellista aatelia. Jäykkä ja tukeva teräsrunko yhdistettynä 6-sakaraiseen ristikkoon, tekevät tuolista erittäin turvallisen. Helppojen ja nopeiden säätöjen ansiosta Svenstol S5 soveltuu erittäin hyvin jatkuvaan 24/7-työskentelyyn. Takuu 5 vuotta 24/7-käytössä.


Höganäs +502 on poistumassa valikoimastamme. Viimeinen tuoli hyvällä alennuksella.


Yhteyshenkilö: Kari Kukkonen, puh. (019) 8711 410, kari.kukkonen (at) perel.fi

Tuotteet

 Perel Oy maksutavat