Valvomotuoli

Olemme valinneet Perel Oy:n valvomotuolivalikoimaan vain Euroopassa valmistettuja laadukkaita tuolimalleja. Ne ovat 24/7 -työskentelyyn suunniteltuja ammattilaisten tuoleja.
Kaikki valvomotuolit on vähintään 2 vuoden takuulla 24/7-käytössä ja 5 vuoden takuulla 8/5-käytössä. Svenstol S5 -tuolilla on jopa 5 vuoden takuu 24/7-käytössä!

Throna K20 on Italiassa valmistettu 24h valvomotuoli. Tuolia saa kahdella eri kangaslaadulla sekä nahka verhoilulla, yhteensä 10 eri värissä. K20 valvomotuolissa on todella monipuoliset säätömahdollisuudet. K20 tuolin vahvuudesta kertoo 180 kg kantavuus.

Throna K24 on Italiassa valmistettu täysiverinen 24/7 valvomotuoli. Tuolin muotoilu noudattelee perinteistä ajoneuvoistuimen muotoilua ja siinä on todella monipuoliset säätömahdollisuudet. K24 valvomotuoli on CATAS-sertifioitu 24/7-käyttöön. Kantavuus on peräti 200 kg.

Manager on Saksassa valmistettu erittäin korkealaatuinen ja kestävä 24/7 valvomotuoli huippuluokan istuinmukavuudella, todellinen johtajatason tuoli. Peräti 44° selkänojan kallistus on ominaisuus, mitä ei löydy monesta valvomotuolista. Todella monipuoliset säätöominaisuudet takaavat kaikille käyttäjille parhaan mahdollisen mukavuuden ja istuinergonomian.

Svenstol S5 on Saksassa valmistettu erittäin korkealaatuinen ja kestävä 24/7 valvomotuoli huippuluokan istuinmukavuudella, valvomotuolien todellista aatelia. Jäykkä teräsrunko yhdistettynä 6-sakaraiseen ristikkoon, tekee tuolista erittäin tukevan ja turvallisen. Helppojen ja nopeiden säätöjen ansiosta Svenstol S5 soveltuu erittäin hyvin jatkuvaan 24/7-työskentelyyn. Takuu 5 vuotta 24/7-käytössä.Yhteyshenkilö: Kari Kukkonen, puh. 019 8711 410, kari.kukkonen (at) perel.fi

Tuotteet

Perel Oy maksutavat