Valvomotuoli

Olemme valinneet Perel Oy:n valvomotuolivalikoimaan vain Euroopassa valmistettuja laadukkaita tuolimalleja. Kaikki tuolit ovat 24/7 -työskentelyyn suunniteltuja ammattilaisten tuoleja. Kaikilla valvomotuoleillamme on 5 vuoden takuu.

Svenstol S5 ja Manager ovat Saksassa valmistettuja erittäin korkealaatuisia ja kestäviä 24/7 valvomotuoleja huippuluokan istuinmukavuudella, valvomotuolien todellista aatelia. Jäykkä ja tukeva teräsrunko yhdistettynä 6-sakaraiseen ristikkoon, tekevät tuolista erittäin turvallisen. Todella monipuoliset säätöominaisuudet takaavat kaikille käyttäjille parhaan mahdollisen istuinergonomian.

Höganäs +502 on Officelinen Ruotsissa valmistama valvomotuoli. Se on vähän kevyempi ja muistuttaa ulkonäöltään enemmän laadukasta konttorituolia, mutta on silti aito 24/7-valvomotuoli kaikilla mahdollisilla säädöillä ja 5 vuoden takuulla.

Albion Grande on nimensä mukaisesti vähän tavanomaista valvomotuolia suurempi tuoli, jonka kantavuus on 190 kg. Tuolista löytyy kaikki mahdolliset säädöt hyvän istuma-asennon löytämiseksi. Värivaihtoehtoja on kangasverhoiltuna jopa 73 ja nahkaisenakin on saatavana 60 eri väriä. Albion tuolit on valmistettu Englannissa.


Yhteyshenkilö: Kari Kukkonen, puh. (019) 8711 410, kari.kukkonen (at) perel.fi

Tuotteet

 Perel Oy maksutavat