Kytkimet

Yhteyshenkilöt:
Jesse Halonen, puh. 019 8711 512, jesse.halonen (at) perel.fi
Lasse Rautjärvi, puh. 019 8711 516, lasse.rautjarvi (at) perel.fi
Marko Korhonen, puh. 019 8711 219, marko.korhonen (at) perel.fi
Karl Keldrima, puh. 019 8711 527, karl.keldrima (at) perel.fi

Tuhansien variaatioiden kytkintalo!


Kytkinvalikoimaamme kuuluu kahdeksan eri valmistajaa, joiden valikoimista löytyy yhteensä yli tuhat erilaista kytkinratkaisua lähes mihin tahansa kohteeseen.Taiwanilainen Diptronics Manufacturing Inc. on yksi suurimmista DIP-kytkimien ja pienoispainikkeiden valmistajista.
Perel Oy:n edustuksessa Diptronics on ollut jo yli 20 vuotta.
Diptronicsilla on ISO9001- ja TS16949 -laatujärjestelmä ja ISO14001-ympäristöjärjestelmä.Saksalaisen v. 1925 perustetun Marquardtin kytkimet soveltuvat erilaisiin lääkintälaitteisiin, hissi- ja ajoneuvoteollisuuteen, tietoliikenteeseen, kodinkoneisiin, teollisuusautomaatioon ja käsityökaluihin.1953 perustettu japanilainen Nihon Kaiheiki Ind. Co. Ltd (Nikkai) on ollut kytkinmaailman huipulla jo kymmeniä vuosia. Perel Oy:n edustuksessa Nikkai on ollut jo neljättäkymmenettä vuotta, ja se on edelleen yksi tärkeimmistä päämiehistämme. Nikkailla on yli 1000 patenttia, joista tunnetuin on STC-kontakti (Sliding Twin Crossbar).
Nikkain erittäin laaja kytkinvalikoima käsittää 80 kytkinsarjaa, joista löytyy yli 4 miljoonaa erilaista kytkintä. Virta-alueet logiikkatasosta 50 A asti.
Nikkailla on ISO9001-laatujärjestelmä ja ISO14001-ympäristö- järjestelmä. Nikkain kytkimet ovat pääosin UL- ja CSA-hyväksyttyjä.1976 perustettu taiwanilainen Salecom Electronics Co. Ltd. on tunnettu edullisista kytkimistä. Perel Oy on toimittanut Salecomin kytkimiä isovolyymisiin projekteihin jo vuosia, mutta nyt voimme tarjota Salecomin kytkimiä pienemmissäkin erissä. Salecomilla on ISO9001-laatujärjestelmä ja ISO14001-
ympäristöjärjestelmä. Salecomin kytkimet ovat pääosin UL ja CSA-hyväksyttyjä.Sveitsiläinen 1933 perustettu Schurter valmistaa ilkivallan kestäviä painikkeita sekä piezokytkimiä ja näppäimistöjä.Schlegel Elektrokontakt on 1945 perustettu saksalainen perheyhtiö joka valmistaa huippulaatuisia kytkimiä. Schlegelin arvoihin kuuluu laadun lisäksi vastuullisuus tuotteiden turvallisuudesta. Schlegel on edustettuna yli 80 maassa.

Kattavasta valikoimastamme löytyy seuraavat kytkinvaihtoehdot:


Painokytkimet

Vipukytkimet

Keinukytkimet

Liukukytkimet

Rajakytkimet

Ovikytkimet

Mikrokytkimet

Jalkakytkimet

Avainkytkimet

Piezokytkimet

Kiertokytkimet

Dip-kytkimet

Tact-kytkimet

Koodikytkimet

Monitoimikytkimet

Ajoneuvokytkimet

Tuotteet

 Perel Oy maksutavat