Vaippavianpaikannus

Vaippavikojen paikannus

Yleinen kaapelivikojen syy on vaurioitunut muovikuori (jota kutsutaan kaapelivaipaksi). Tällainen vaurio sallii veden pääsyn kaapeliin, mikä aiheuttaa "vesipuita" ja muita korroosioperäisiä vaurioita kaapelissa. Vesipuut ovat yksi tärkeimmistä syistä kaapelivikoihin, ja kyky tunnistaa nämä viat on tärkeä vaihe kaapelivikatestausprosessissa.

Kaapelivaipan vikojen paikantaminen on yksi viimeisimmistä vaiheista kaapelitesteissä, joka tapahtuu sen jälkeen, kun olet tunnistanut kaapelivian tunnistusprosessin perusteella, joka perustuu tiettyihin paikallisominaisuuksiin ja järjestelmän tyyppiin, jolla työskentelet.

Kaapelivian esipaikannuksen jälkeen arvioidaan vian sijainti. Kaapelivaipan vian paikannus on tämän prosessin viimeinen vaihe, joka paikantaa vian sijainnin paikan päällä. Vikatilanteet voidaan havaita laitteistoilla, jotka lähettävät testivirran kaapelin läpi ja mittaavat jännitegradientin kohdassa, jossa se poistuu maahan.

Kaapelivaipan vikoihin liittyy perustavanlaatuisia vaaroja, jotka korostuvat korkeajänniteolosuhteissa. Jos virta vuotaa maahan, on mahdollista muodostaa piiri toisen kaapelin läheisyydessä, mikä aiheuttaa ongelmia.

Ota yhteyttä: Aleksi Haverila, puh. 019 8711 424, aleksi.haverila (at) perel.fi
Järjestä:
Tuote Hinta
Megger MFM-10

Megger MFM-10

1012572 Tuote 1012572 Myyntiyksikkö Kpl Pakkauskoko 1
Pyydä tarjous

Tuotteet

Perel Oy maksutavat