Onset HOBO UX100-sarjan dataloggerit

HOBO UX100-sarjan dataloggereissa on kilpailijoitaan parempi tarkkuus, suurempi muisti ja monipuolisempi LCD-näyttö pienempään hintaan.

Tulitikkuaskin kokoiset UX100-sarjan dataloggerit soveltuvat sisätilojen ympäristöolosuhteiden seurantaan, esim.: konttoritilojen mukavuusseuranta, elintarvikkeiden kylmävarastojen olosuhdeseuranta, palvelinsalien lämpötilaseuranta ja museotilojen kosteusseuranta.

UX100-loggerit sijoittuvat perinteisten näytöttömien, tarkkuudeltaan sekä muistiltaan rajoittuneempien ja isompien sekä kalliimpien dataloggereiden väliin.

Nopea ja helppo käyttöönotto

Loggereiden LCD-näytöltä saadaan tietoa mm. tallennuksen etenemisestä ja paristojen tilasta. Suurentuneeseen muistiin saadaan tietoa pidemmiltä aikaväleiltä jolloin loggeria täytyy lukea harvemmin.

Loggerissa on käynnistys- ja sammutuspainike, magneetti- ja/tai tarrakiinnitys nopeaan käyttöönottoon ja luotettavaan kiinnitykseen.

Tehokas ohjelmisto

HOBO UX100-dataloggereiden tallenteet on helposti luettavissa ja analysoitavissa HOBOware® Pro-ohjelmistolla. Data on tekstimuotoisena helposti siirrettävissä taulukkolaskentaohjelmiin.

Hinnat ja saatavuus

HOBO UX100-sarjan dataloggerit ovat heti saatavana. Sarjaan kuuluu viisi eri mallia: lämpötila-, lämpötila- ja kosteus- ja termopariloggeri ulkoisine antureineen.

Yhteyshenkilö: Joni Järvenpää, puh. 019 8711 414, joni.jarvenpaa (at) perel.fi
Järjestä:
Tuote Hinta
Onset HOBO UX120-006M

Onset HOBO UX120-006M

HOBO UX120 4-Channel Analog Logger Tuote UX120-006M Myyntiyksikkö Kpl Pakkauskoko 1
175,45 EUR
Varastosaldo 2 Kpl

Tuotteet

Perel Oy maksutavat