Mobiili MINI-mustesuihkutulostin

Print on the Go – Paino vain 195 g ja koko 110x40x90 mm, Bentsai B10 -tulostin muodostaa yhteyden matkapuhelimiin WiFi:n kautta (tukee sekä IOS- että Android-järjestelmää) ja mahtuu mukavasti taskuun. Erittäin helppoa tulostusta liikkuvaan työnkuvaan.

Laaja valikoima sovelluksia - Voit tulostaa tekstiä, numeroita, päivämäärää ja kellonaikaa, QR-koodia, viivakoodia, logoja ja kuvia. Soveltuu erittäin hyvin räätälöityyn painatukseen niin teollisiin kuin henkilökohtaisiin tarkoituksiin.

Nopeasti kuivuvalla musteella voit tulostaa mitä tahansa huokoisille ja ei-huokoisille pinnoille, kuten paperille, puulle, kankaalle, pahville, lasille, muoville, metallille, keramiikalle ja jopa kivelle.
Suurin tulostuskorkeus on 12,7 mm. Voit tallentaa tulostusmallisi PRTFOX APP -sovellukseen nopeaa käyttöä varten.

Kaikki toiminnot tehdään PRTFOX APP -sovelluksella. Tukee 17 kieltä (ei suomen kieltä). Tulostusresoluutio on 300 dpi säädettävällä harmaasävyllä. Pakkaus sisältää: 1 × USB-kaapeli, 1 × Mini B10 -tulostin, 1 × musta mustekasetti, 1 × manuaali, 1 × pakkauslaatikko. (Pistoke ei sisälly toimitukseen, yhteensopivan pistokkeen spesifikaatio on 5V 1A.)


Yhteyshenkilö: Juha Lae, puh. 019 8711 521, juha.lae (at) perel.fi


Järjestä:
Tuote Hinta
Bentsai Mini printer black

Bentsai Mini printer black

Tuote B10-BLACK Myyntiyksikkö Kpl Pakkauskoko 1
390,00 EUR
Varastosaldo 1 Kpl
Bentsai Mini printer yellow

Bentsai Mini printer yellow

Tuote B10-YELLOW Myyntiyksikkö Kpl Pakkauskoko 1
390,00 EUR
Varastosaldo 3 Kpl
Black Ink Cartridge, Solvent

Black Ink Cartridge, Solvent

Tuote BT-2580P Myyntiyksikkö Kpl Pakkauskoko 1
98,00 EUR
Varastosaldo 6 Kpl

Tuotteet

Perel Oy maksutavat