Perel on toimittanut jo vuosia led-valaistukset pohjanmaalaisen NEK:n valmistamiin tavarankuljetuksissa käytettävien paketti- ja kuorma-autojen jakelukoreihin. NEK Oy toimii Ylimarkussa aivan vihanneksistaan tunnetun Närpiön läheisyydessä. Nykyaikaisissa tiloissa valmistuu muun muassa kuorma-autojen umpikoreja. Laaja tuotevalikoima kattaa kuorma-autojen jakelukorit aina 28 tonnin kokonaispainoon saakka, sisältäen ATP-, ja ADR-luokitellut korit.

Perheyritys on saanut alkunsa jo 1985 asuntovaunujen erikoisvalmistajana. Näitä laadukkaita vaunuja näkee tien päällä vieläkin, vaikka jo vuonna 1992 siirryttiin jakelukorien valmistukseen.

NEK Oy:n ostaja Marko Koivisto kertoo toiminnan jatkuvan mukavalla kasvu-uralla. Nykyisin valmistuksessa ovat myös lääkekuljetuksiin tarkoitetut PHARMA-luokitellut mallit sekä Delivery van -korit, joita valmistetaan useille kaupan alan yrityksille.

NEK Marko Koivisto

NEK Oy on alan merkittävä toimija Pohjoismaissa ja sen tuotekehitys perustuu tiiviiseen yhteistyöhön kuorma-automyyjien ja kuljetusyrittäjien kanssa. Myös tuotannon alihankintaverkostolta vaaditaan vahvaa ammattitaitoa ja osaamista. Siksipä sisätilojen valaistuksessa NEK on käyttänyt jo vuosia Perel Oy:n maahantuomia luotettavia led-tuotteita. Jokainen valaistusprojekti suunnitellaan aina yhdessä - lähtien asiakkaan tarpeista - ja käyttäen vain parhaiden valmistajien valaistustuotteita.

NEK jakeluatot

Kiinnostuitko? NEK valmistaa myös huoltoajoneuvojen koreja, ota yhteyttä!

NEK Oy
Lillåvägen 47, 64610 Ylimarkku
Puh. 010 322 0470 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., www.nek.fi

 

Kun tarvitset apua valaistuksen suunnitte
lussa erikoisiinkin olosuhteisiin tai tuotteisiin, 
ota yhteyttä Perelin asiantuntijoihin:
 puh. 019 87111, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoja valaistustuotteista:

Jari Korhonen 72

Jari Korhonen
osastopäällikkö, lamput ja led-valaistus
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puhelin 019 8711 523

Tuotteet

Perel Oy maksutavat