Naava on Jyväskylästä lähtöisin oleva terveysteknologiayritys, joka on noussut maailman johtavaksi viherseinien toimittajaksi. Vuonna 2012 perustettu yritys myy älykkäitä, ilmaa puhdistavia viherseiniään ympäri maapalloa 13:ssa eri maassa aina USA:sta Etelä-Koreaan. Perel oli mukana Naavan uusimpien tuoteperheiden tuotekehityksessä ja toimitti niihin tiukentuneiden vaatimusten mukaiset teholähteet sekä laitekaapelit.

Naava viherseinät 2

Naavan tuotteet tarjoavat käyttäjälleen muutakin kuin vain koriste-esineen: maailman ainoat älykkäät viherseinät ovat varustettuna huipputeknologialla ja tekoälyllä, jonka ansiosta tuote on täysin automatisoitu. Naava tuo sisälle niin luonnon hyvin tunnetut terveysvaikutukset kuin metsänraikkaan ilman ja optimaalisen ilmankosteuden. NASA:n teknologiaan perustuva ilmanpuhdistusteho on tieteellisesti todistettu vertaisarvioiduissa tutkimuksissa, ja myös 90 % pysyvyysaste ovat tiukka todiste Naavojen koetuista hyödyistä hyvinvoinnille. Naava poistaa ilmasta haitallisia kemikaaleja biofiltraation avulla: kierrättämällä ilmaa kasvien juuriston ja mullattoman kasvualustan lävitse, kasvien juuristomikrobit hajottavat tehokkaasti sen sisältämät epäpuhtaudet.

Naava viherseinät 1

Loppuvuonna 2020 Naava uudisti koko tuoteperheensä. Uusi Naava N-sarja sai alkunsa yrityksen kasvaneista laadun ja kestävän kehityksen standardeista. Niin designia, käyttäjäystävällisyyttä kuin tuotteiden teknologiaa päivitettiin uudelle tasolle.

teholähde johdot naava

Tuotteiden päivityksen yhteydessä myös Perel pääsi suunnitteluun mukaan. Naavan päivitettäviin tuotteisiin tarvittiin laadukkaita, pitkäikäisiä ja erittäin laajoilla hyväksynnöillä varustettuja teholähteitä, jotka vastaisivat asiakkaiden, tuotteiden, hyväksyntälaitosten sekä Naavan tiukentuneita vaatimuksia. Naavalle sopiva räätälöity teholähde saatiinkin nopeasti työn alle ja hommat alkoivat etenemään ripeästi. Ensimmäisen massatuotantoerän jälkeen teholähteisiin tehtiin vielä toivottuja muutoksia sekä parannuksia piikkikuorman ja suojauksen osalta. Prosessin aikana Perel auttoi myös mm. laitekaapeleiden valintojen ja toimitusten kanssa ja nyt myös kaapelit tulevat Perelin kautta. Kun lopputuotteita viedään useisiin eri maihin, voivat hyväksyntäprosessit ja paikalliset määräykset tulla yllätyksenä. Molemmilla osapuolilla on vahva kuva siitä, että tämä tuoteperheuudistus eteni yhteistyön osalta mutkattomasti ja ripeästi. Perelin laajasta tuotevalikoimasta löytyi juuri oikeat tuotteet, joiden ansiosta Naavan haasteet oli nopeasti selätetty.

Kiinnostuitko Naavasta? Ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soita +358 144 591 503
Tutustu Naavan uudistuneeseen tuoteperheeseen: www.naava.io

Tarvitsetko sinä tai yrityksesi apua tuotteistosi päivityksessä? Ota rohkeasti yhteyttä Perelin asiantuntijoihin: puhelin 019 87111 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Niko Karttunen
- Niko Karttunen

Kirjoittaja työskentelee Perel Oy:ssä teholähteiden, kaapeleiden ja liittimien tuotepäällikkönä.
Kysy lisää: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puhelin 019 8711 517.

Tuotteet

Perel Oy maksutavat