Streerpropin uudistetun ohjauspaneelin kalustetuoteperheeksi valikoitui Schlegelin Rontron-R-Juwel -sarjan kytkinperhe, jossa yhdistyvät moderni tyylikkyys, kustomointimahdollisuudet, laatu sekä asennuksen helppous.

Schlegelin Rontron-R-Juwel -sarjaan kuuluu myös valaistu summeri, joka Streerpropin toteutuksessa on sijoitettu keskelle ohjauspaneelia. 

Streerprop Control System 1

Sekä kytkinten että summerin IP-luokitus on IP67/IP69K, joten kytkinperhe on käyttökelpoinen myös vaikeammissa olosuhteissa ympäri vuoden.

Kuten monesta muusta Schlegelin kytkinperheestä, myös Rontron-R-Juwel -sarjan kalusteista löytyvät marine-hyväksynnät. Painikkeissa on rengasvalaistuksen lisäksi lasermerkintämahdollisuus: asiakkaan on helppo jo suunnitteluvaiheessa määritellä niihin omat projektikohtaiset symbolit.

Rontron R Juwel

Esa Peltomaa (Chief Design Engineer/Steerprop Oy):
- Alunperin lähdimme etsimään nykyaikaista ja marine-luokitettua ohjauspaneelin kytkintuoteperhettä, jossa oli mahdollisuus kustomoida Streerpropin omia lukuisia erityistarpeita helposti. Perel ja edustamansa Schlegel täytti parhaiten kriteerimme. Tuotetuki Perelin suunnalta on ollut erinomaista, nopeaa ja proaktiivista. Apua on aina saanut nopeasti ja mahdollisissa ongelmatilanteissa on ratkaisu löytynyt kivasti ja vaivattomasti. Lisäarvoa on tuonut myös Perelin joustava asiakaspalvelu.

Steerprop Oy on raumalainen vuonna 2000 perustettu laivojen ohjattavia potkurilaitteita valmistava yritys, joka toimittaa propulsiolaitteita esimerkiksi hinaajiin, matkustaja-autolauttoihin ja jäänmuurtajiin maailman merille. Steerprop panostaa erityisesti jäävahvisteisten laitteiden toimittamiseen arktisen meren vaativiin olosuhteisiin. Viennin osuus on lähes 100 %. Osien valmistuksessa käytetään pääsääntöisesti suomalaisia konepajayrityksiä. Kokoonpano ja testaus suoritetaan itse yrityksen kokoonpanotiloissa Raumalla. Steerprop työllistää noin 50 henkilöä sekä noin 400 henkilöä laajan alihankintaverkoston kautta.

Jesse Halonen PEREL
Jesse Halonen

kirjoittaja työskentelee Perel Oy:ssä tuotepäällikkönä, vastuualueena kytkimet: NKK Switches, Schlegel Elektrokontakt, Salecom, Elektra Tailfingen, Schurter ja Giovenzana.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tuotteet

Perel Oy maksutavat